Jeg hedder Lene og har over 14 års erfaring med personling udvikling. Efter gentagne perioder med stress og angst, ønskede jeg at finde årsagen til ubalancen i stedet for blot at behandle symptomerne.


Det blev starten på en lang rejse gennem udviklingstraumer, vold og svigt. Et vigtig redskab på denne rejse har været gennem kropsterapien. Jeg har i den grad mærket på egen krop hvor effektiv en behandlingsform kropsterapi er. Den lærte mig at komme til stede i min krop, med øget kropsbevidshed, selvkærlighed og indre balance.


Jeg blev uddannet kropsterapeut hos Totum i Aarhus, 2018, og Totum Masterclass 2020 og Indre Barn Traumeterapeut hos Ronni Vistisen i 2021. Derudover har jeg en 2 årig uddannelse som energihealer.


Jeg har klinik på Bangholm i Skødstrup, hvor jeg bor sammen med mine 2 store teenagere.


Om mig

Min baggrund

Genskab friheden til at være den du er

Min egen rejse startede tilbage i 2006 hvor jeg blev ramt af en akut generel angst, mens jeg var på barsel med min søn. Min verden blev indskrænket til et minimum, og alt udenfor min trygge boble virkede uoverskuelig og skræmmende. Det blev startskuddet på en lang og kringlet rejse hjem til mig selv, og et større indre oprydningsarbejde, hvor flere traumatiske oplevelser skulle bearbejdes.

Min rejse har budt på gentagne perioder med både angst, stress og 
depression. Første gang jeg selv mærkede kropsterapien på egen krop, var da jeg igen blev ramt af angst. Jeg havde på det tidspunkt været  i gentagne psykologforløb, som ikke rigtig hjalp, og jeg var desperat efter noget der kunne hjælpe mig.


Allerede efter første gang på briksen kunne jeg mærke en forskel. Jeg kunne for første gang i lang tid mærke min krop.... og det mest skræmmende .... hvor lidt kontakt jeg havde til den.


Jeg havde aldrig lært at lytte til mig selv, lytte til mine behov, sætte mig selv i første række, eller i det hele taget tage mig selv alvorligt. For mig var det blevet en  overlevelsesstrategi, ikke at fylde eller kræve noget, for ikke at blive udstødt, og i mange år havde kroppen været i en form for PTSD tilstand.


I dag er jeg meget mere robust, og har meget mere tillid og kærlighed til mig selv. Astrologien, Yogaen og Meditation er blevet faste holdepunkter i mit liv

Jeg brænder for at hjælpe dig, som er udfordret af livet. Det kan være aktuelle livskriser som skilsmisse, sygdom, sorg, stress som fylder, eller tidligere opleverede traumer eller kriser, som ikke vil slippe.


Vi er alle helt unikke, og lige som vi skal være. Men vi kan nogen gang få brug for støtte, til at blive mindet om hvor fantastiske vi er, og finde vores indre ressourcer og styrker frem igen. så du kan indtage hovedrollen i dit eget liv. 


Gennem mine behandlinger ønsker jeg at give dig redskaber til at genskabe troen på dig selv, og styrke din intuition. Som behandler skaber jeg gennem indføling og nærvær et trygt rum, hvor du kan møde nye og ubevidste sider af sig selv. Skabe rum og plads til det der klemmer i kroppen og i livet, så du får en dybere forståelse af dig selv som person.


Mine behandlinger er en kombination af kropsterapi, samtale og traumeforløsemde teknikker. Jeg krydrer det evgt med healing, drømmetydning, englekort og astrologi i det omfang det giver mening for dig og behandlingen.


Logoet

Mit logo er designet af Marianne Scheel.


Det er inspireret af det latinske ord TOTUM, som betyder HELHED. Det symboliseres her, med inspiration fra det keltiske hjerte, hvordan Krop - Hoved - Sjæl hænger sammen som en helhed. Selvfølgelig med hjertet i midten - for al healing udspringer fra hjertet <3

Relevant uddannelse og erfaring:


Uddannelser: 


 • INDRE BARN Specialist - Ronni Vistisen (2021)
 • TOTUM Kropsterapeut Masterclass (2020)  
 • TOTUM Kropsterapeut Grunduddannelse (2018)
 • AYANA. 2-årig uddannelse i Healing, Energifeltterapi og Selvudvikling (2015)

           


Kurser:


 • Hjertets Vej - Ronni Vistisen og Line Engell Gerhardt (2o22)
 • Spirituelle Værktøjer i Kropsterapi - Merete Moth Bech (2021)
 • Kroppens mønstre  - Anne Marie Troelsen (2021)
 • Stepping into your power - Kaypacha (2019)
 • Drømmetydning - Irene Ayana (2016)
 • Finding your souls purpose - Kaypacha (2015)Arbejde:


 • Hjælpelærer TOTUM ( Hold AA21-5D, AA20-1W og Hold AA-14)
 • Supervisor TOTUM Internater (2018, 2019, 2020)
 • Behandler hos Jakobsen Huse (2020 -)
 • Behandler hos Bostedet Skovlund (2019 -)
 • Opstart af egen klinik (2018 -)