2

Traumeterapi

Jeg anvender i traumeterapi en bred vifte af kropslige, psykosomatiske og energimæssige øvelser, tilpasset hvad kroppen har brug for og er klar til.

Læs mere

1

Kropsterapi

Krop og psyke hænger uadskilleligt sammen. Vi mærker følelser gennem vores krop, og når en følelse går gennem vores krop så aktiverer den en række muskler.

Læs mere

3

Børn / Unge

Jeg møder flere og flere børn og unge i min klinik som er udfordret i livet, hvor angst og ufrivillig skolefravær er en del af hverdagen. Ofte oplever de unge et indre eller ydre pres.

Læs mere

Kropsterapi

I kropsterapi skaber vi bevidsthed og forløser gennem kroppen. Vi er alle helt unikke, og lige som vi skal være. Men vi kan nogen gang få brug for støtte, til at blive mindet om hvor fantastiske vi er, og finde vores indre ressourcer og styrker frem igen. så du kan indtage hovedrollen i dit eget liv. 

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform, der har vist gode resultater for både fysiske og psykiske ubalancer.

Krop og psyke hænger uadskilleligt sammen. Vi mærker følelser gennem vores krop, og når en følelse går gennem vores krop så aktiverer den en række muskler. Derfor vi tit beskriver vores følelser med den kropslige oplevelse fx. Knuden eller sommerfuglene i maven, hjertebanken, halsen snører sig sammen. Gelé i knæene.

Oplever vi til gengæld en følelse som er for overvældende eller føles forkert eller for farlig, så er det de samme muskler vi spænder op i hvis vi ikke vil mærker følelsen. Og hvis vi gør det tilstrækkelig længe, ofte eller voldsomt, så bliver det en fysisk spænding.

Jeg tilbyder en helhedsorienteret behandling, byggende på gamle kinesiske teknikker og viden, kombineret med nyere energetiske teknikker og psykoterapeutiske teorier. Behandlingen har til formål at berolige nervesystemet, løsne muskelspændinger, skabe indre ro og balance og aktivere kroppens selvhelbredelse. Behandlingen bygger på elementer som pulserende og dybdegående massage, akupressur og zoneterapi, lettere ledfrigørelse og fokus på åndedrættet.

Book behandling

1


1

Traumeterapi

Kroppen husker og gemmer oplevelser i kroppen.

Vi bærer alle vores unikke historier, der former vores måde at være i verden på. Måske har du oplevet situationer, hvor du ikke havde de nødvendige ressourcer til at håndtere dem effektivt.

Dette kan have ført til falske overbevisninger om mindreværd, følelsen af ikke at være elsket eller følelsen af at stå alene mod verden.

Jeg anvender i traumeterapi en bred vifte af kropslige, psykosomatiske og energimæssige øvelser, tilpasset hvad kroppen har brug for og er klar til. Dette sikrer, at terapien er effektiv og støttende.

Min erfaring siger at en kombination af Indre Barn Terapi, Somatisk Traume Release og regulering af nervesystemet, er effektive til at forløse og heale følelsesmæssige og kropslige traumer.

Et traume er sjældent det der er sket, men din indre oplevelse af det der er sket, og hvordan du blev hjulpet efterfølgende. Det kan ofte opleves mere traumatisernede, ikke at blive mødt i vores basale behov for tryghed omsorg og kærlighed fra vores omsorgspersoner. Det skaber dybe sår, hvor barnet vender smerten og frustrationen indad og tænker det må være mig der er forkert og uelskelig, siden mine omsorgspersoner ikke kan give mig den tryghed og kærlighed jeg har brug for.

Jeg har i min traumebehandling stor fokus på regulering af nervesystemet. Hvis kroppen og nervesystemet er i kronisk alarmberedskab, hæmmer det trivslen og sundheden. Et trygt nervesystem er afgørende for kroppens evne til at arbejde sig ud af et traume. Jeg arbejder på at skabe en tilstand af ro og balance, så kroppen kan komme ud af dens overlevelsestilstand.

Indre Barn Terapi genskaber en kærlig forbindelse til dig selv. Indre Barn Terapi er en anerkendt og effektiv metode, hvor vi skaber en forbindelse til det nærvær, vi måske har savnet som børn. Terapien hjælper dig med at genskabe en kærlig forbindelse til dig selv, og lære at drage omsorg for dig selv i situationer, hvor du tidligere har manglet støtte fra en voksen. Indre Barn Terapi kan være en dybtfølt og transformerende rejse for dem, der søger personlig udvikling ved at adressere og forstå deres barndomsoplevelser.

Book behandling


Børn / Unge

Jeg møder flere og flere børn og unge i min klinik som er udfordret i livet, hvor angst og ufrivillig skolefravær er en del af hverdagen. Ofte oplever de unge et indre eller ydre pres, som de har svært ved at sætte ord på eller forholde sig til. Her kan kropsterapi være en god støtte til at hjælpe de unge, for angst og andre psykiske ubalancer er en kropslig oplevelse, så den skal forløses gennem kroppen, det hjælper ikke kun at snakke om det. Kropsterapi hjælper med at regulere nervesystemet, og få mere kontakt til kroppen, og genskabe kontakt og tillid til egne ressourcer.

Behandlingen tager udgangspunkt i traditionel kropsterapi, men er tilpasset det enkelte barns alder og ressourcer. Jeg har stor fokus på beroligelse af nervesystem, vejrtrækning og pulsering.

Fokus er at skabe et trygt rum for barnet og opbygge en tillid. For tryghed er essentielt for udvikling og læring. De unge klienter foretrækker ofte at beholde tøjet på, så løst og bevægeligt tøj anbefales.

Forældre er velkomne i rummet under behandlingen, særlig så længe barnet har behov for det. Dog kan det åbne op for nye indsigter hvis forældrene giver plads og trækker sig, når tilliden er etableret. Jeg anbefaler også at mindst en af forældrene selv får en behandling. Både fordi forældrenes nervesystem indirekte påvirker barnet uanset alder, og det mindsker oplevelsen af at der er noget galt med dem. De unge skal ikke fixes. De skal støttes, rummes og ses som dem, de er. Det får de et rum til her.

Jeg tager børn og unge ind i alderen 7-17 år.

Book behandling

1


Kropsterapi er effektiv og anerkendt behandlingsform, med gode resultater for både fysiske og psykiske ubalancer i kroppen.

Har du ondt eller spændinger i kroppen? Savner du energi og overskud?
Så er kropsterapi måske løsningen.

Kropsterapi er en moderne behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan. Behandlingsformen bygger på 2.000 år gamle kinesiske teknikker og viden samt nyere energetiske teknikker og psykoterapeutiske teorier.

Metoderne er en kombination af samtaleterapi, dybdegående massage, akupressur, aktivering af lymfesystemet, beroligelse af nervesystemet, zoneterapi og lettere ledfrigørelse.