Kroppen husker og gemmer oplevelser i kroppen.

Vi bærer alle vores unikke historier, der former vores måde at være i verden på. Måske har du
oplevet situationer, hvor du ikke havde de nødvendige ressourcer til at håndtere dem effektivt.
Dette kan have ført til falske overbevisninger om mindreværd, følelsen af ikke at være elsket eller følelsen af at stå alene mod verden.

Jeg anvender i traumeterapi en bred vifte af kropslige, psykosomatiske og energimæssige øvelser,
tilpasset hvad kroppen har brug for og er klar til. Dette sikrer, at terapien er effektiv og støttende. Min erfaring siger at en kombination af Indre Barn Terapi, Somatisk Traume Release og regulering af nervesystemet, er effektive til at forløse og heale følelsesmæssige og kropslige traumer.

Et traume er sjældent det der er sket, men din indre oplevelse af det der er sket, og hvordan du blev hjulpet efterfølgende. Det kan ofte opleves mere traumatiserende ikke at blive mødt i vores basale behov for tryghed, omsorg og kærlighed fra vores omsorgspersoner. Når omsorgspersoner ikke kan give den tryghed og kærlighed du har brug for så skaber det dybe sår. Som det barn vi er, vender vi smerten og frustrationen indad og tænker det må være mig der er forkert og uelskelig.

Jeg har i min traumebehandling stor fokus på regulering af nervesystemet. Hvis kroppen og nervesystemet er i kronisk alarmberedskab, hæmmer det trivslen og sundheden. Et trygt nervesystem er afgørende for kroppens evne til at arbejde sig ud af et traume. Jeg arbejder på at skabe en tilstand af ro og balance, så kroppen kan komme ud af dens overlevelsestilstand.

Indre Barn Terapi genskaber en kærlig forbindelse til dig selv.

Indre Barn Terapi er en anerkendt og effektiv metode, hvor vi skaber en forbindelse til det nærvær, vi måske har savnet som børn. Terapien hjælper dig med at genskabe en kærlig forbindelse til dig selv, og lære at drage omsorg for dig selv i situationer, hvor du tidligere har manglet støtte fra en voksen. Indre Barn Terapi kan være en dybtfølt og transformerende rejse for dem, der søger personlig udvikling ved at adressere og forstå deres barndomsoplevelser.

Traume 100 minutter - 1.300,- /1.100